Știri

O nouă actualizare Fallout 4 adaugă opțiuni pentru grafică și performanță

În urma lansării Actualizării Next-Gen pentru Fallout 4, care a adus atât entuziasm cât și provocări, Bethesda anunță o nouă actualizare programată pentru 13 mai. Această actualizare vine cu promisiunea de a adăuga „noi opțiuni pentru setări de grafică și performanță”, alături de „remedieri și îmbunătățiri suplimentare”.

Deși nu sunt detaliate în mod specific care vor fi aceste opțiuni noi, este de așteptat ca acestea să ofere jucătorilor mai mult control asupra experienței lor de joc. De asemenea, Bethesda pare să ia în considerare feedback-ul comunității și să abordeze problemele semnalate, cum ar fi interfața de utilizare care nu s-a adaptat complet la afișajele Ultrawide și dificultățile întâmpinate în atingerea constantă a 60 FPS pe Xbox Series X.

Cu toate acestea, nu este clar dacă această actualizare va aborda toate problemele raportate anterior, așa că fanii sunt încurajați să fie atenți la notele patch-urilor care vor fi disponibile odată cu lansarea actualizării.

Cu toate provocările întâmpinate, Fallout 4 continuă să fie un succes reînnoit în comunitatea de jocuri. Recent, jocul a înregistrat un număr impresionant de jucători concurenți pe Steam, cu peste 125.000 de jucători în ultimele 24 de ore. De asemenea, a avut o creștere semnificativă a vânzărilor în Marea Britanie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre experiența de joc în Fallout 4 în 2024, după toate actualizările și expansiunile sale, vă invităm să citiți recenzia noastră. De asemenea, puteți să vă exprimați opiniile și să aflați mai multe despre așteptările pentru Fallout 5, pe care Microsoft încearcă să le accelereze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *