Știri

Nvidia își majorează taxele de membru GeForce Now cu până la 40%

Nvidia a anunțat că va majora taxele de membru pentru serviciul său de streaming de jocuri, GeForce Now, cu procente cuprinse între 10% și 40%, în funcție de locația utilizatorului. Aceste creșteri de prețuri vor intra în vigoare la data de 1 noiembrie și vor afecta utilizatorii din Canada, Regatul Unit, Suedia, Norvegia, Danemarca, Republica Cehă, Polonia și țările care folosesc moneda euro.

Utilizatorii din Polonia vor vedea cea mai mică creștere, cu majorarea taxelor pentru pachetele Priority și Ultimate de o lună și șase luni cu 10%, iar Ultimate de șase luni va avea o creștere de doar 8%. Totuși, creșterea taxelor este semnificativă.

În schimb, utilizatorii din Suedia și Norvegia se vor confrunta cu majorări de 30% ale taxelor de membru, în timp ce cei din Canada vor avea parte de creșteri de până la 40%, în funcție de pachetul ales. De exemplu, costul unui abonament Priority de șase luni în Canada va crește de la 49,99 CAD la 69,99 CAD.

GeForce Now este un serviciu de streaming de jocuri care se conectează la bibliotecile digitale ale utilizatorilor (de exemplu, Steam) și le permite să ruleze jocurile pe diferite dispozitive. Cu un abonament, utilizatorii pot obține rezoluție de până la 1080p și 60 de cadre pe secundă, precum și o sesiune de șase ore.

Deși serviciile de streaming de jocuri pot oferi acces la jocuri fără a deține o configurație hardware puternică, noile majorări de prețuri ar putea determina unii utilizatori să reevalueze valoarea acestui tip de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *