Știri

Nvidia GeForce NOW lansează Day Pass, oferind acces flexibil la jocuri în cloud

Nvidia GeForce NOW, platforma de jocuri în cloud, a introdus recent abonamentele de zi, extinzându-și gama de opțiuni pentru jucători și oferindu-le posibilitatea de a accesa jocurile dorite fără a fi nevoie să investească într-un abonament pe termen lung.

Aceste abonamente de zi permit jucătorilor să se bucure de 24 de ore complete de acces la suita de servicii de jocuri în cloud GeForce NOW. Există două tipuri de permise disponibile: abonamentul de zi prioritar, care costă 3,99 USD, și abonamentul de zi final, la prețul de 7,99 USD. Ambele tipuri de abonamente oferă acces la o gamă variată de funcții și beneficii, în funcție de preferințele utilizatorului.

Abonamentul de zi prioritar oferă o rezoluție de până la 1080p și 60 de cadre pe secundă pe platformele Premium, pentru sesiuni de 6 ore, fără reclame și cu acces prioritar la servere premium. Pe de altă parte, abonamentul de zi final oferă o rezoluție de până la 4k și 120 de cadre pe secundă pe platformele RTX 4080, pentru sesiuni de 8 ore, fără reclame și cu acces exclusiv la servere RTX 4080.

Această nouă ofertă de abonamente de zi este ideală pentru jucătorii care doresc să testeze jocuri pentru o perioadă scurtă de timp sau care nu sunt interesați să investească într-un abonament pe termen lung. Cu toate acestea, oferta poate fi, de asemenea, atractivă pentru cei care își doresc să economisească bani pe termen lung, deoarece prețurile sunt accesibile și flexibile.

Un aspect interesant al acestui model de servicii este limita de timp a sesiunilor, care rămâne controlată indiferent de tipul de abonament achiziționat. Cu toate acestea, durata sesiunilor variază în funcție de nivelul abonamentului, oferind o experiență adaptată nevoilor și preferințelor fiecărui utilizator.

În concluzie, abonamentele de zi Nvidia GeForce NOW reprezintă o adiție valoroasă la gama de servicii oferite de platforma de jocuri în cloud, oferind jucătorilor acces flexibil și convenabil la jocurile dorite, fără a fi nevoie să achiziționeze un abonament pe termen lung.

Priority Day Pass:
Premium Rig with RTX ON
Priority Access to Premium Servers
6-Hour Session Length
Up to 1080p Resolution
Up to 60 FPS
No Ads

Ultimate Day Pass:
Geforce RTX 4080 Rig with RTX ON
Exclusive Access to RTX 4080 Servers
80-Hour Session Length
Up to 4k Resolution
Up to 120 FPS
No Ads

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *