Trailere

Noul trailer Soulframe dezvăluie modul de joc și povestea captivantă

Digital Extremes, dezvoltatorul celebrului Warframe, a lansat un trailer nou captivant pentru viitorul lor RPG de acțiune multiplayer, Soulframe. Acest trailer oferă o privire în lumea jocului și prezintă un gameplay pre-alfa.

În timp ce ne arată fragmente din joc, trailerul dezvăluie și indicii despre povestea fascinantă a jocului, folosind o poezie recitată pentru a sublinia atmosfera și experiența ce urmează să fie oferite jucătorilor. De la momente de furiș până la lupte intense, trailerul ne oferă o perspectivă diversă asupra stilurilor de joc pe care le vom întâlni în Soulframe.

Soulframe a fost în dezvoltare de ceva vreme și a primit un test timpuriu în decembrie, oferind jucătorilor oportunitatea de a explora o secțiune a insulei principale a jocului, însoțită de temnițe fascinante și sisteme de personalizare și progresie.

În plus față de acest trailer, jocul a fost prezentat într-o demonstrație a gameplay-ului mai detaliată în august 2023, oferindu-ne o privire mai profundă în mediile sale variate, confruntările cu șefii și mecanicile de luptă.

Cu toate acestea, în ciuda anticipării crescânde, Soulframe nu are încă o dată oficială de lansare. Fanii rămân cu sufletul la gură în așteptarea noilor detalii și anunțuri referitoare la acest RPG captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *