Trailere

Noul trailer Senua’s Saga: Hellblade 2 explorează povestea anterioară

Înainte de lansarea iminentă a jocului Senua’s Saga: Hellblade 2, Ninja Theory a publicat un nou trailer care servește ca introducere pentru noii jucători în seria populară. Trailerul explică povestea de până acum a seriei, ajutându-i pe cei care nu sunt familiari cu aceasta să se pună la curent. Cu toate că nu oferă imagini noi din joc, trailerul are o narațiune profundă care explorează încercările și necazurile protagonistului Senua, conducând direct în evenimentele primului joc și în continuarea ce va urma.

Ninja Theory a intensificat eforturile de marketing pentru Senua’s Saga: Hellblade 2 înainte de lansarea sa pe PC și Xbox Series X/S pe 21 mai. Aceste eforturi includ lansarea unei grafici care detaliază momentele de lansare ale jocului în diferite țări din întreaga lume.

Dacă sunteți interesat să vedeți cum se ridică Senua’s Saga: Hellblade 2 pe PC, verificați cerințele de sistem dezvăluite la începutul acestei luni. În plus, puteți citi și despre cele 11 diferențe cheie între acest viitor titlu și predecesorul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *