Trailere

Noul trailer SCUM dezvăluie o lume plină de pericole și alianțe în supraviețuirea multiplayer

Jagex și Gamepires au dezvăluit un nou trailer de joc pentru SCUM, prezentând insula vibrantă, hoardele de inamici și luptele intense care fac parte din experiența multiplayer de supraviețuire de succes.

Noul trailer se concentrează pe amenințările care pândesc în fiecare colț al insulei din SCUM. De la inamicii agresivi la alți jucători care pot deveni aliați sau inamici, jocul oferă o gamă variată de provocări și opțiuni strategice. Jucătorii pot alege să facă echipă pentru a depăși amenințări mai mari sau să lupte singuri într-o experiență de supraviețuire hardcore.

SCUM oferă niveluri fără precedent de personalizare, control și progresie a personajelor. Jucătorii trebuie să utilizeze resursele naturale pentru a supraviețui și pot alege să coopereze sau să concureze cu alți jucători într-o lume complexă și imprevizibilă.

Jocul este disponibil acum pe Steam, iar pentru o perioadă limitată, beneficiază de o reducere de 50%. Pentru mai multe informații, vizitați SCUM.game și urmăriți SCUM pe platformele de socializare pentru actualizări și noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *