Trailere

Noul trailer S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl prezintă medii dezolate, cu voce ucraineană

Așteptarea pentru STALKER 2: Heart of Chornobyl a fost una lungă, dar cu lansarea mult așteptatului FPS de supraviețuire în lume deschisă apropiindu-se de ziua de 5 septembrie, dezvoltatorul GSC Game World ne încântă cu un nou trailer scurt care ne oferă o altă privire asupra atmosferei jocului.

Intitulat „Not a Paradise”, trailerul ne plasează în mijlocul mediilor superb realizate, dar în același timp sumbre, ale Zonei de Excludere din jurul centralei nucleare de la Chornobyl. Protagonistul nostru interacționează cu un alt personaj, iar în fundal, putem observa peisaje devastate și ruinele unui trecut pierdut.

O noutate importantă prezentată în acest trailer este opțiunea de voce ucraineană. GSC Game World a confirmat anterior că la lansare, jucătorii vor putea alege între variantele de voce în engleză și ucraineană, oferind o experiență autentică și imersivă pentru cei care doresc să exploreze lumea STALKER 2.

STALKER 2: Heart of Chornobyl este programat să fie lansat pe 5 septembrie pentru Xbox Series X/S și PC. Amânarea inițială din trimestrul I 2024 a fost justificată de GSC Game World prin nevoia de a investi mai mult timp în aspectele tehnice ale jocului, asigurându-se că experiența finală este una de calitate superioară.

Pentru fanii seriei și pentru iubitorii de jocuri de supraviețuire într-un mediu post-apocaliptic, STALKER 2: Heart of Chornobyl promite să fie o călătorie captivantă și tensionată prin peisajele devastate ale Zonei de Excludere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *