Trailere

Noul trailer My Time At Sandrock prezintă NPC-uri și activități secundare

Dezvoltatorul Pathea continuă să dezvăluie detalii despre viitorul lor simulator sandbox, My Time At Sandrock, cu un nou trailer informativ. Acest trailer oferă o privire asupra personajelor non-jucătoare (NPC-uri) care vor popula lumea jocului, precum și asupra activităților secundare variate.

Similar predecesorilor săi, My Time at Sandrock va aduce în prim-plan o serie de comercianți, fiecare specializat într-un domeniu specific, de la construcții la alimente și știință. Acești comercianți nu doar că vă oferă opțiunea de a vinde sau cumpăra bunuri, ci puteți interacționa cu ei pentru a descoperi mai multe despre lumea jocului.

Trailerul prezintă, de asemenea, o gamă variată de activități secundare, precum jocuri de cărți, scrimă amicală, curse de tobogan și altele. Pathea promite, de asemenea, evenimente sezoniere care vor adăuga mai mult conținut experienței jocului.

My Time At Sandrock promite să fie o experiență sandbox deschisă plină de interacțiuni cu NPC-uri și activități variate, aducând o nouă perspectivă asupra seriei. Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea acestui titlu, care se anunță captivant și plin de oportunități de explorare și distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *