Știri

Noul trailer Empire of the Ants dezvăluie detalii și data de lansare

Editorul Microids și studio-ul de dezvoltare Tower Five au făcut un anunț de neratat la Summer Game Fest 2024: un trailer spectaculos pentru jocul lor viitor, “Empire of the Ants”. Inspirat de bestsellerul lui Bernard Werber, acest joc de strategie hiperrealist promite să aducă o experiență de neuitat pentru jucători. Cu o dată de lansare stabilită pentru 7 noiembrie 2024, “Empire of the Ants” va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Trailerul, prezentat la eveniment, a oferit o privire senzațională în universul jocului. Jucătorii vor prelua rolul furnicii curajoase numită 103.683e, într-o misiune captivantă de a-și proteja colonia în inima pădurii Fontainebleau. Fiecare decizie și mișcare vor fi cruciale în această lume în care cele mai mici ființe posedă puteri uriașe.

Dezvoltat de celebrul studio Tower Five folosind Unreal Engine 5, “Empire of the Ants” promite o experiență strategică în timp real, inspirată din saga iconică a lui Bernard Werber. Jucătorii vor fi încântați să exploreze medii vaste și să interacționeze cu fauna locală, într-o poveste captivantă care urmează ritmul anotimpurilor.

Trailerul a stârnit deja entuziasmul jucătorilor, iar lista de dorințe pentru joc este acum disponibilă pe diverse platforme, inclusiv Steam, GOG, Epic Games Store, PlayStation Store și Xbox.

“Empire of the Ants” promite să ofere o experiență de joc inovatoare, cu o grafică foto-realistă și o poveste captivantă. Cu o dată de lansare fixată pentru 7 noiembrie 2024, acesta este un titlu pe care fanii genului nu-l vor dori să-l rateze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *