Trailere

Noul trailer Call of Duty dezvăluie noile skinuri inspirate din Warhammer 40.000

O nouă actualizare, numită sezonul 2 Reloaded, pentru Call of Duty: Modern Warfare 3 și Warzone aduce cu sine un crossover surprinzător cu universul Warhammer 40.000. Un trailer proaspăt lansat prezintă noile skinuri Space Marines inspirate din franciza Warhammer 40.000.

Trailerul introduce skinurile Warhammer 40.000 disponibile în trei pachete distincte pentru jocul Call of Duty. În prezent, pachetul Tracer Pack: Warhammer 40.000 Space Marines este disponibil în magazinul din joc, cu un preț de 3.000 de puncte CoD (26 USD) pentru un pachet conținând 13 articole. Acesta oferă skinuri de operator și planuri de arme pentru două capitole diferite ale Space Marines: Ultramarines Scout și Blood Angels Scout.

În plus, pachetele Sisters of Battle și Astra Militarum Tracer Packs vor fi disponibile împreună cu lansarea evenimentului Warhammer 40.000: For the Emperor, care va avea loc în perioada 13-27 martie. Acest eveniment va oferi jucătorilor posibilitatea de a câștiga produse cosmetice și recompense prin provocări în joc. Prețurile pentru aceste pachete următoare nu au fost încă anunțate, dar se estimează că vor fi în intervalul de 2.400-3.000 de puncte CoD, similar cu pachetele anterioare.

De asemenea, pe lângă achiziționarea pachetelor, jucătorii vor putea să joace ca Space Marines în modul multiplayer Juggermosh pentru o perioadă limitată de timp, în cadrul evenimentului din această săptămână. Toți jucătorii vor fi îmbrăcați cu costume juggernaut redenumite Space Marines, fie cu armura de putere „Ultramar’s Vengeance”, fie ca Blood Angels Space Marine în armura „Baal’s Wrath”. Pentru cei care doresc să păstreze skinurile Warhammer 40.000 după încheierea evenimentului, achiziționarea pachetului Space Marines este o opțiune.

Această actualizare viitoare marchează și ultima șansă de a câștiga recompense în evenimentul crossover The Dune: Rule Of Fate, care se va încheia pe 13 martie, odată cu începerea evenimentului Warhammer 40.000: For the Emperor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *