Zvonuri

Noul set LEGO cu Shadow the Hedgehog, se va lansa anul viitor

Un nou set LEGO inspirat de universul Sonic the Hedgehog a stârnit entuziasmul fanilor, iar acesta se concentrează pe personajul iconic, Shadow the Hedgehog. Setul, intitulat „Shadow’s Escape”, a fost scurs online și pare să aducă în prim-plan elemente emblematice din aventurile lui Shadow.

În lumea jocurilor video, Shadow the Hedgehog este cunoscut ca rivalul nervos roșu-negru al celebrului Sonic. Fanii francizei Sonic așteaptă cu nerăbdare acest set LEGO care aduce un omagiu bine meritat acestui personaj adorat. Setul „Shadow’s Escape” nu se limitează doar la minifigura lui Shadow, ci vine cu mai multe elemente care completează experiența jocului.

Una dintre piesele centrale ale acestui set este motocicleta emblematică a lui Shadow, cunoscută sub numele de Dark Rider. Această motocicletă a fost un element recurent în aventurile lui Shadow din jocurile Sonic, adăugând o notă de viteză și stil. Cu motocicleta Dark Rider inclusă în acest set LEGO, fanii pot reconstitui momente epice din jocuri și pot crea noi aventuri pentru Shadow.

Dar Shadow nu este singurul personaj prezent în acest set. O capsulă cu tematică Eggman adaugă o notă intrigantă. Fanii vor recunoaște că Dr. Eggman este unul dintre principalii antagoniști din universul Sonic, iar prezența capsulei sugerează o poveste captivantă. Ceea ce face acest set și mai interesant este apariția unui Rhinobot Badnik. Badniks sunt roboți malefici folosiți de Dr. Eggman în încercarea sa de a-l învinge pe Sonic. Această adiție oferă o provocare suplimentară pentru Shadow și deschide oportunități de joc intrigante.

Fanii au reacționat cu entuziasm la scurgerea acestui set LEGO, apreciind includerea elementelor emblematice și a personajelor din lumea Sonic. Au fost, de asemenea, nerăbdători să afle ce le rezervă viitorul, mai ales în ceea ce privește seturile LEGO bazate pe personaje precum Knuckles și Rouge. Aceste personaje au fost tachinate în octombrie, alături de Shadow, oferind fanilor speranțe că vor putea adăuga și aceste minifigurine colecției lor.

Parteneriatul oficial dintre SEGA și LEGO a generat o serie de seturi inspirate de Sonic the Hedgehog, iar acest lucru a fost primit cu entuziasm de către fani. Primul set LEGO Sonic a fost lansat la începutul anului 2022, prezentând personaje precum Sonic și Eggman. Ulterior, au fost lansate și alte seturi LEGO cu Sonic, aducând în prim-plan personaje precum Tails și Amy.

Speranțele fanilor sunt în creștere odată cu apropierea lansării setului „Shadow’s Escape”, care este programată să aibă loc în anul următor. Această scurgere oferă o privire anticipată asupra a ceea ce promite a fi o adiție impresionantă la colecția LEGO Sonic. Cu detalii captivante și elemente de joc intrigante, Shadow the Hedgehog se pregătește să-și facă apariția într-un stil LEGO captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *