Trailere

Noul personaj din Valorant este inspirat din Jujutsu Kaisen

Fanii anime-ului “Jujutsu Kaisen” se vor bucura să afle că cel mai nou agent care se alătură universului Valorant are influențe din această serie. Personajul se numește Iso și a fost dezvăluit recent printr-un trailer care a oferit o privire asupra poveștii sale.

Iso este descris ca un asasin misterios cu abilități uluitoare. Una dintre caracteristicile sale distincte este capacitatea sa supremă numită “Kill Contract”. Această abilitate amintește de conceptul de “domenii” din “Jujutsu Kaisen”. Atunci când Iso folosește “Kill Contract”, el creează o coloană de energie care trage cel mai apropiat adversar într-o arenă închisă, unde trebuie să lupte până la moarte. Această abilitate implică atât riscuri, cât și recompense, și necesită reacții rapide din partea jucătorilor. Dacă niciunul dintre cei doi combatanți nu a fost ucis la finalul celor 15 secunde ale duelului, amândoi mor.

Pe lângă “Kill Contract”, Iso are și alte abilități, cum ar fi “Contingence”, care generează un zid de energie pentru a bloca gloanțele, “Undercut”, care aplică un efect fragil adversarilor atinși, și “Double Tap”, care permite lui Iso să tragă un glonț de energie după uciderea unui inamic, oferindu-i un scut capabil să absoarbă o anumită cantitate de daune.

Această adiție inspirată din “Jujutsu Kaisen” promite să aducă o nouă dimensiune a gameplay-ului în Valorant. Jucătorii vor putea să îl controleze pe Iso începând cu Episodul 7: Actul 3, care se lansează pe 31 octombrie. Cu siguranță, această noutate va stârni interesul fanilor ambelor francize.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *