Știri

Noul joc Silent Hill primește recenzii proaste

Silent Hill: The Short Message, lansat recent și disponibil exclusiv pentru PlayStation 5, se confruntă cu recenzii negative din partea criticilor. Acest joc, parte a evenimentului PlayStation State of Play, a fost lansat complet gratuit și conceput ca un experiment. Cu toate acestea, evaluările critice până acum au adus o medie de 50/100 pe Metacritic.

Jocul, caracterizat de o durată scurtă (1-2 ore), a fost criticat în special pentru poveste, dialog și secvențele de urmărire. Recenziile de la critici, precum cele de la GameSpot și Push Square, au acordat evaluări joase (3/10 și 4/10, respectiv). Recenziile utilizatorilor au fost mai variate, cu o evaluare generală de 6,6.

Deși recenziile negative pentru Silent Hill: The Short Message ar putea ridica îngrijorări în rândul fanilor, este important de menționat că jocul a fost creat ca un experiment și a fost lansat gratuit, fără a fi comercializat. Astfel, rezultatele sale nu sunt neapărat indicative pentru viitorul francizei Silent Hill.

Cu toate acestea, unii fani sunt îngrijorați în legătură cu viitorul remake-ului Silent Hill 2, exprimând scepticism în urma unui recent trailer de joc. Deși trailerul s-a axat mai mult pe acțiune, există așteptări și îngrijorări cu privire la cum se va ridica remake-ul la nivelul așteptărilor fanilor seriei iconice Silent Hill. Se așteaptă să vedem cum evoluează această situație și cum vor influența recenziile viitoare ale jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *