Știri

Noul joc King Kong numit „înșelătorie completă” de către un jucător dezamăgit

Lansarea lui Skull Island: Rise of Kong a fost umbrită de critici severe din partea unui jucător dezamăgit care a numit jocul „înșelătorie completă”. Utilizatorul de Twitter „RickDaSquirrel” a atras atenția asupra problemelor jocului cu fragmente din gameplay și a avertizat alți jucători să nu-l cumpere.

Unul dintre clipurile virale distribuite de RickDaSquirrel prezintă o scenă în care jocul se confruntă cu o serie de probleme. Imaginile au texturi defectuoase, iar animațiile sunt întrerupte. Chiar și o scenă în care King Kong sare pentru a sparge pământul se luptă cu o rată scăzută de cadre.

Rick a postat mai multe clipuri care ilustrează problemele jocului, iar într-unul dintre ele a glumit spunând „Retrag fiecare lucru rău pe care l-am spus despre Godzilla PS4”.

Un alt clip arată o luptă dificilă cu inamicii, însoțită de probleme de framerate și un final dezamăgitor. Jocul pare să aibă numeroase probleme tehnice și de gameplay.

Deși unele persoane se amuză pe seama problemelor jocului, acest caz a stârnit o discuție importantă despre condițiile de lucru ale dezvoltatorilor de jocuri. Un comentator a susținut că dezvoltatorii ar trebui să aibă dreptul să creeze „jocuri mai scurte cu o grafică mai slabă”, argumentând că astfel de jocuri ar putea fi create fără a suprasolicita dezvoltatorii. Acest incident a ridicat întrebări privind așteptările nerealiste ale industriei de jocuri și impactul lor asupra dezvoltatorilor.

Echipa Dot Esports a încercat să obțină un comentariu din partea dezvoltatorului, IguanaBee, cu privire la aceste critici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *