Zvonuri

Noul joc Fight Night ar putea fi anunțat anul acesta

Zvonurile au susținut anterior că, deși un nou joc Fight Night a intrat în dezvoltare timpurie, producția sa a fost în cele din urmă pusă pe pauză.

A trecut aproape un deceniu și jumătate de când EA Sports a lansat o nouă tranșă în aclamatul său serial de box Fight Night, dar deși așteptarea unei noi intrări a fost interminabil de lungă, se pare că s-ar putea încheia în curând, dacă o scurgere recentă este de crezut.

@CombatESportsM – un cont de Twitter axat pe furnizarea de actualizări legate de jocurile de box – a susținut recent într-un tweet că li s-a spus de către surse anonime că EA „planuiește să anunțe un joc Fight Night în acest an”. Potrivit relatării, boxeri precum Jaron Ennis și Raymond Ford sunt „la bord” cu titlul.

Interesant este că Ford menționat mai sus a împărtășit scurgerea contului în povestea sa de Instagram, confirmând aparent valabilitatea acestuia.

Zvonurile despre un nou joc Fight Night au apărut pentru prima dată în 2020, când promotorul de box Eddie Hearn a spus că se ia în considerare o nouă tranșă în serie. S-a susținut în mai multe scurgeri ulterioare că o nouă Fight Night a intrat în dezvoltare timpurie, înainte de a fi pusă în pauză, astfel încât dezvoltatorul EA Canada să se poată concentra pe UFC 5 – EA Sports UFC 5 a fost lansat în octombrie anul trecut.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *