Zvonuri

Noul joc Astro Bot va fi anunțat în curând

Următorul joc Astro Bot va fi anunțat în următoarele 15 zile, conform unor zvonuri recente. Se presupune că titlul va fi simplu „Astro Bot” și va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation 5, fără suport pentru PS VR2.

Speculațiile despre o prezentare PlayStation sau un eveniment dedicat acestei platforme au devenit tot mai frecvente, iar evenimentul este așteptat să aibă loc înainte de sfârșitul lunii. Detaliile despre anunțurile așteptate continuă să apară. Conform mai multor rapoarte, un nou joc Astro Bot ar urma să fie lansat anul acesta, iar un alt leaker proeminent, billbil-kun, susține că dezvăluirea jocului este iminentă.

Billbil-kun a declarat într-un raport publicat pe Dealabs că următorul joc Astro Bot va fi anunțat în următoarele 15 zile. Deși nu a specificat dacă anunțul va avea loc la PlayStation Showcase sau într-un alt context, este clar că fanii pot aștepta cu nerăbdare o nouă aventură a simpaticului robot.

Conform informațiilor dezvăluite, noul joc va avea loc într-un mediu deșertic și va introduce un nou personaj – un robot care seamănă cu o vulpe fennec. Spre deosebire de titlurile anterioare Astro Bot, acest joc va fi un titlu de sine stătător și nu va necesita PS VR2.

Recent, billbil-kun a mai susținut că Sony va lansa curând o nouă actualizare pentru viitorul shooter PvP, Concord. De asemenea, scurgerile anterioare indică faptul că remake-ul Silent Hill 2 al Konami și Bloober Team va fi prezent la următorul eveniment Sony.

Rămâne de văzut când va fi anunțat oficial noul joc Astro Bot și ce alte surprize va pregăti Sony pentru fanii săi în cadrul viitorului eveniment PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *