Trailere

Noul DLC Microsoft Flight Simulator adaugă Dune Buggies

Microsoft Flight Simulator, un joc video celebru pentru realismul său în zbor, primește un DLC neobișnuit de la un dezvoltator terță parte. Acest DLC adaugă vehicule terestre, dune buggies, care oferă jucătorilor posibilitatea de a explora lumea jocului de la sol.

Lansat în 2020, Microsoft Flight Simulator este cunoscut pentru detaliile sale realiste și oferă jucătorilor senzația de a zbura cu avioane în jurul lumii. Cu toate acestea, noul DLC, numit Juice Goose UTV, adaugă vehicule utilitare off-road foarte detaliate, cunoscute sub numele de dune buggies, care permit jucătorilor să exploreze lumea jocului la nivelul solului.

Acest DLC nu se rezumă doar la a adăuga vehicule. Dune buggy-ul este detaliat și oferă o experiență de condus realistă, cu trei variante de motor, 13 modele, accesorii opționale, suspensie realistă, frecare simulată pe anvelope, control de croazieră, opțiuni de iluminare, un radio încorporat și suport pentru controlerul Xbox standard.

O caracteristică interesantă a acestui DLC este capacitatea de a juca în modul multiplayer, ceea ce permite jucătorilor să se distreze explorând lumea cu prietenii, să săreze cu mașinile peste avioane sau să alerge cu diferite avioane și cărucioare. De asemenea, există un pachet personalizat opțional care adaugă un loc de joacă virtual cu rampe și obstacole pentru a testa noul vehicul.

Juice Goose UTV ar trebui să fie disponibil pentru achiziționare prin piața oficială Flight Sim în curând, pe PC și Xbox, cu un preț de 15 USD. Cei care sunt nerăbdători pot achiziționa DLC-ul direct de pe site-ul oficial al dezvoltatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *