Hardware

Noul controller Xbox Nocturnal Vapor a fost lansat în ediție limitată

Microsoft a dezvăluit o nouă adiție la linia sa de controlere Xbox – Nocturnal Vapor. Acest controler wireless impresionează cu un design distinctiv și culori subtile, fiind o alegere atrăgătoare pentru pasionații de gaming.

Controlerul Nocturnal Vapor Xbox va fi disponibil pentru precomandă începând cu data de 9 aprilie, cu un preț de 70 USD. Lansarea oficială este programată pentru aceeași dată, iar gamerii vor putea să se bucure rapid de acest nou controler.

Cu un design ergonomic și mânere cauciucate pentru confort sporit, Nocturnal Vapor oferă o aderență îmbunătățită în timpul sesiunilor de joc. Toate intrările necesare sunt incluse în designul standard al controlerului, iar butonul de partajare facilitează captura instantanee și a videoclipurilor de joc.

Flexibilitatea este un alt avantaj al controlerului Xbox, acesta putând fi utilizat fără fir sau prin conexiune USB-C pe consolele și PC-urile Xbox, precum și pe dispozitivele mobile compatibile prin Bluetooth. Controlerul este livrat de obicei cu două baterii AA, dar poate fi alimentat și cu un pachet de baterii reîncărcabile opțional.

Cu precomenzile disponibile acum, pasionații de gaming sunt invitați să își rezerve exemplarul lor din timp. Nu pierdeți ocazia de a vă completa colecția cu acest controler elegant și performant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *