Trailere

Noul chainsword din Warhammer 40.000: Space Marine 2 distruge tot în trailerul de prezentare

Cu lansarea Warhammer 40.000: Space Marine 2 ce se apropie rapid (la doar două luni distanță!), Focus Entertainment a dezvăluit un nou trailer dedicat armei iconice a jocului: Chainsword. Trailerul evidențiază brutalitatea devastatoare a armei, demonstrând eficiența sa împotriva hoardelor de Tyranizi.

Jucătorii pot folosi Chainsword-ul pentru a efectua atacuri neobosite, înlănțuind loviturile într-un combo final devastator, care lovește o zonă largă. Pe lângă eficiența sa împotriva inamicilor blindați, Chainsword-ul poate fi folosit și pentru a para loviturile primite, lăsând inamicii vulnerabili pentru o lovitură de grație. Trailerul prezintă diverse moduri de a finaliza inamicii paralizați, de la o lovitură rapidă cu pistolul cu șurub, la metode mult mai brutale.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 se lansează pe 9 septembrie pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Jocul va include o campanie single-player de aproximativ 12 ore, operațiuni cooperative și modul PvP Eternal War. Deși o versiune beta publică era inițial planificată, a fost anulată în favoarea concentrării pe îmbunătățirea versiunii finale.

Pentru mai multe detalii despre lupta și progresia din joc, consultați site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *