Știri

Noul Cache pentru CS2 a fost dezvăluit

Comunitatea Counter-Strike 2 așteaptă cu nerăbdare o schimbare în grupul de hărți de serviciu, iar creatorul de hărți FMPONE le-a oferit o privire anticipată asupra noului Cache pentru CS2. Shawn „FMPONE” Snelling, cunoscut pentru remake-ul său al hărții Cache din CS:GO, a prezentat recent o versiune reînnoită a hărții, care include o serie de modificări semnificative, cum ar fi eliminarea ferestrei centrale din partea CT.

Această privire preliminară asupra noului Cache a stârnit interesul comunității, cu mulți jucători și profesioniști exprimându-și dorința ca harta să fie adăugată imediat în pool-ul de hărți activ. În special, mulți au sugerat înlocuirea hărții Vertigo, care a fost criticată pentru verticalitatea și aspectul său.

Deși nu se așteaptă să vedem schimbări în grupul Active Duty până după PGL Copenhaga Major din martie, anticiparea pentru noul Cache este tot mai mare, sugerând că modificările în pool-ul de hărți ar putea fi iminente.

Continuând discuția despre hărțile înlocuite, Vertigo a fost deja cea mai puțin jucată hartă de ani de zile și, cu modificările anunțate pentru Cache, pare să se apropie de sfârșitul zilelor sale în grupul de hărți active.

Comunitatea CS2 așteaptă cu interes aceste schimbări și este curioasă să vadă cum vor influența scenele profesionale și casual de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *