Trailere

Noul beta test pentru Once Human va avea loc pe 7 decembrie

Starry Studio, dezvoltatorul jocului de supraviețuire sandbox “New Weird” numit Once Human, anunță un nou test beta pentru PC în America de Nord programat pentru data de 7 decembrie. În cadrul acestui test, participanții vor avea ocazia de a explora cele mai recente caracteristici ale jocului și de a experimenta în premieră această aventură mult așteptată. Jucătorii care se preînregistrează pe site-ul oficial al jocului pot primi o recompensă de pionier în momentul începerii beta.

Once Human este un joc de supraviețuire plasat într-o lume deschisă post-apocaliptică, în care jucătorii luptă împotriva unor monștri aberanți și mutații grotesti care au devastat omenirea și au distrus orașele. Cu un stil New Weird, jocul promite o experiență unică, grandioasă și ciudată într-un mediu captivant.

Într-o lume poluată de o substanță extraterestră numită „Stardust”, jucătorii vor trebui să supraviețuiască în fața unor monștri și mutații de origini necunoscute. Prăbușirea civilizației umane a creat un peisaj post-apocaliptic, iar în mijlocul acestei catastrofe, jucătorii preiau rolul lui Meta, unindu-se pentru a lupta pentru dreptate și libertate.

Jocul a fost supus anterior unui test beta închis în februarie, iar noul test promite îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește experiența de joc. Tease-urile și blogurile pentru dezvoltatori au dezvăluit mecanisme de joc interesante, precum posibilitatea de a pescui sau de a conduce un RV în peisaj, oferind o varietate mai mare de opțiuni pentru luptă și supraviețuire.

În cadrul noului test beta, jucătorii vor explora o gamă mai largă de creaturi ciudate și vor beneficia de echipamente de luptă extinse. Toate aceste actualizări sunt menite să ofere o experiență de joc captivantă și realistă, permițând jucătorilor să-și creeze propriile povești în lumea fascinantă a Once Human. Testul beta este programat pentru 7 decembrie, iar participanții vor putea descoperi toate aceste noutăți și îmbunătățiri. Rămâneți conectați pentru mai multe informații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *