Știri

Noua actualizare PS5 îți va îmbunătăți controlerul și adaugă funcționalități noi

O nouă actualizare pentru PS5 este în curs de testare beta, iar utilizatorii se pot aștepta la câteva îmbunătățiri semnificative ale experienței lor de joc. Această actualizare a firmware-ului aduce upgrade-uri pentru controlerul DualSense, precum și adăugarea unei funcționalități utile numită Share Screen.

Conform Sony, viitoarea actualizare va îmbunătăți performanța difuzorului și a microfonului de pe controlerul DualSense. Difuzoarele vor putea emite un sunet la un volum mai mare, pentru o claritate sporită, în timp ce microfonul încorporat va beneficia de funcții îmbunătățite de anulare a zgomotului. Acest lucru este posibil datorită unui nou model de învățare automată AI, care va suprima zgomotul de fundal produs de apăsarea butoanelor și sunetul jocului.

În ceea ce privește consola în sine, Sony adaugă o nouă opțiune pentru reglarea luminozității indicatorului de alimentare al PS5. Utilizatorii vor putea alege între setări luminoase, medii și slabe pentru banda de bară care strălucește albă atunci când consola este pornită.

De asemenea, în această actualizare, funcția Share Screen va primi mai multe opțiuni pentru spectatorii jocului. Aceștia vor putea muta un indicator, trimite un ping sau desena o linie pe ecranul partajat, facilitând comunicarea și colaborarea între jucători.

Această actualizare vine imediat după cea din ianuarie, care a adus îmbunătățiri în stabilitatea sistemului și noi funcții pentru căștile Pulse Explore și căștile Pulse Elite, precum și pentru funcția Petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *