Știri

Noua actualizare Counter-Strike 2 adaugă o funcție mult așteptată

Valve a lansat o nouă actualizare Counter-Strike 2, aducând o serie de schimbări importante, precum și includerea mult așteptatului model de vizualizare din stânga. Această funcție a fost prezentată anterior în CS:GO și, în sfârșit, și-a făcut drum spre Counter-Strike 2.

Anunțul de anul trecut despre Counter-Strike 2 a fost un șoc pentru comunitatea de jocuri. Zvonurile despre o actualizare a Source 2 pentru Counter-Strike: Global Offensive se răsucesc de ani de zile, dar decizia lui Valve de a rebranda jocul a arătat multă încredere în ceea ce lucra. Urmărirea unuia dintre cele mai bune jocuri FPS multiplayer din toate timpurile a fost întotdeauna o solicitare enormă, dar Valve a reușit în mare măsură acest lucru cu Counter-Strike 2. Deși jocul nu a fost lansat în cea mai bună stare, Valve și-a menținut angajamentul de a îmbunătăți jocul cu actualizări frecvente de la lansarea sa în septembrie 2023.

Valve a detaliat cea mai recentă actualizare Counter-Strike 2 într-o serie de note de patch-uri. O schimbare iese în evidență printre toate celelalte – modelul de vizualizare din stânga prezentat anterior în Counter-Strike: Global Offensive a revenit. Acest lucru le permite jucătorilor să decidă în ce parte a ecranului se află arma lor, cu posibilitatea de a schimba din mers. Aceasta a fost considerată o omisiune ciudată de la lansarea Counter-Strike 2, având în vedere importanța sa în jocul de nivel înalt. Cu toate acestea, este o îmbunătățire grozavă a calității vieții pentru armele din Counter-Strike 2 și o adăugare care va fi salutată de comunitatea jocului.

Cu toate acestea, modelul de vizualizare din stânga nu este singura schimbare mare aici. Hărțile Counter-Strike 2 primesc o schimbare, Dust 2 revenind la rezerva de hărți Active Duty în locul Overpass. Aceasta înseamnă că Dust 2 va fi acum disponibil pentru a fi jucat în modul Premier și va înlocui Overpass și în scena profesională. Pe lângă aceste modificări, s-au adus îmbunătățiri la Inferno pentru a-l face mai jucabil. Au fost făcute și ajustări din meniul Cumpărare, iar sistemul de monitorizare anti-cheat Overwatch văzut în CS:GO a revenit și el în joc. Una peste alta, este o actualizare destul de mare.

Jocul inițial Counter-Strike a fost lansat în 2000 și este greu de crezut cât de populară rămâne seria la mulți ani în viitor. În ciuda faptului că are atât de puține lansări în serie, Valve a perfecționat formula shooter-ului tactic, rezultând jocuri la care oamenii revin, din nou și din nou. Rămâne unul dintre singurele jocuri Steam care a avut un vârf istoric de peste un milion de jucători, iar lansarea Counter-Strike 2 nu a făcut decât să-și sporească popularitatea. Este sigur să spunem că Counter-Strike este aici pentru a rămâne, mai ales cu mai multe actualizări de această calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *