Lansări

No Rest for the Wicked va fi disponibil în Steam Early Access pe 18 aprilie

Moon Studios anunță lansarea versiunii cu acces anticipat a jocului lor „No Rest for the Wicked” pe Steam Early Access, programată pentru 18 aprilie. Această versiune va include primul capitol al poveștii, precum și diverse alte caracteristici și conținuturi.

Jocul, descris drept „cel mai ambițios joc de până acum” al Moon Studios, promite o experiență captivantă de RPG de acțiune. Versiunea cu acces anticipat va oferi jucătorilor o gamă largă de elemente, inclusiv bătălii cu șefi, o varietate de arme și armuri, abilități și opțiuni de fabricare, precum și recompense și provocări zilnice și săptămânale.

În plus, jucătorii vor avea posibilitatea de a explora lumea jocului și de a interacționa cu locuitorii săi, îmbunătățindu-și echipamentul și amenajându-și o casă. De asemenea, temnița Cerim Crucible va fi disponibilă ca joc final pentru cei care doresc o provocare suplimentară.

Moon Studios a menționat că prețul jocului va crește după ce acesta va părăsi faza de acces anticipat. În plus, „No Rest for the Wicked” este în dezvoltare și pentru Xbox Series X/S și PS5, ceea ce oferă și mai multe opțiuni pentru fanii de jocuri.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii și impresii practice despre joc înainte de lansarea sa pe Steam Early Access în aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *