Știri

No Rest for the Wicked, RPG-ul de acțiune al dezvoltatorului Ori, întârzie lansarea cu acces anticipat până în trimestrul II din 2024

No Rest for the Wicked, RPG-ul de acțiune dark fantasy dezvoltat de creatorii Ori and the Blind Forest și Ori and the Will of the Wisps, întârzie lansarea sa cu acces anticipat până în trimestrul II al anului 2024. Acest RPG de acțiune de fantezie întunecată a fost anterior programat să intre în acces anticipat pe PC undeva în primul trimestru al anului, însă acum jucătorii vor trebui să mai aștepte puțin pentru a-și pune mâinile pe el.

Anunțat la The Game Awards în decembrie, No Rest for the Wicked a primit inițial o fereastră de lansare la începutul anului 2024 pentru versiunea sa cu acces anticipat. Cu toate acestea, conform recentului raport fiscal trimestrial al Take-Two Interactive, compania-mamă a editorului No Rest for the Wicked, Private Division, jocul a fost listat pentru lansare cu acces anticipat undeva în trimestrul II al anului 2024.

Deși o dată specifică de lansare nu a fost menționată, se așteaptă ca mai multe detalii despre joc să fie dezvăluite pe 1 martie. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre motivul întârzierii și despre ceea ce aduce acest RPG de acțiune captivant.

No Rest for the Wicked va fi disponibil inițial doar pe PC în momentul lansării sale în acces anticipat. Lansarea sa completă, care nu are încă o dată specifică, va include, de asemenea, versiuni pentru PS5 și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *