Lansări

No Rest for the Wicked este disponibil în acces anticipat la prețul de 39,99 USD

Moon Studios a dezvăluit prețurile pentru RPG-ul său de acțiune, “No Rest for the Wicked”, stabilind costul de 39,99 USD/34,99 GBP/39,99 EUR pentru acces anticipat. Cu toate acestea, pentru o perioadă limitată până pe 2 mai la 9:00 PST, jucătorii pot achiziționa jocul cu o reducere de 10%, la prețul de 35,99 USD/31,95 GBP/35,99 EUR. Această ofertă specială va expira la data menționată și prețul va reveni la valoarea inițială.

Dezvoltatorul a afirmat că prețurile regionale au fost stabilite pe baza recomandărilor Steam și a altor criterii pentru a oferi o valoare justă pentru conținutul accesului anticipat. De asemenea, a fost subliniat faptul că jocul nu va include microtranzacții sau un sistem anti-cheat.

“No Rest for the Wicked” va fi lansat pentru PC prin Steam Early Access pe 18 aprilie, oferind jucătorilor primul capitol al campaniei. Aceștia vor avea oportunitatea de a se confrunta cu diverse șefi, de a utiliza o varietate de arme și echipamente, de a construi un oraș central și chiar de a se aventura în temnița Cerim Crucible. Pentru detalii suplimentare despre planurile post-lansare și pentru a fi la curent cu actualizările, urmăriți evoluția jocului pe platforma Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *