Știri

No Man’s Sky: Expediția Adrift este acum disponibilă

Hello Games a lansat cea mai recentă expediție pentru No Man’s Sky, intitulată Adrift, care aduce jucătorii într-un univers abandonat și ostil. Spre deosebire de experiența standard a jocului, expediția Adrift nu oferă vânzători sau NPC-uri – jucătorii sunt lăsați să navigheze și să supraviețuiască pe cont propriu. Trailerul de lansare prezintă provocările și noile elemente ale acestui univers dezolant.

În acest nou univers, viermii de nisip cutreieră cosmosul, iar clădirile dărâmate sunt omniprezente. O adăugire remarcabilă este o fregată „fantomatică”, pe care jucătorii pot alege să o exploreze și să facă un pact. În plus, nu există comunicare între jucători și nici Anomalia Spațială nu este disponibilă, amplificând senzația de izolare.

Cu toate acestea, jucătorii au la dispoziție o nouă navă Hauler, numită Iron Vulture, care oferă numeroase opțiuni noi de personalizare. Supraviețuirea în această expediție va aduce diverse recompense, inclusiv o nouă vopsea ascunsă pentru nave, trei posturi noi, un Companion Gnawing Scuttler și opțiunea de a recrea Starship Wreckage în baza personală.

No Man’s Sky este disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch. De la lansarea inițială din august 2016, jocul a primit numeroase actualizări gratuite, menținându-și comunitatea de jucători activă și implicată. În plus, Hello Games lucrează la un nou titlu open-world, Light No Fire, care promite să fie o experiență la fel de captivantă, deși nu are încă o dată de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *