Zvonuri

Nintendo Switch 2 – zvonurile dezvăluie un ecran LCD de 8 inci

Un nou raport de la Bloomberg, citând analistul Hiroshi Hayase de la Omdia, aduce informații proaspete despre viitoarea consolă Nintendo Switch 2. Conform acestui raport, Nintendo Switch 2 ar urma să beneficieze de un ecran LCD de 8 inci. Această schimbare ar reprezenta o creștere față de ecranul de 6,2 inci al modelului original și de 7 inci al versiunii Nintendo Switch OLED.

În ciuda dimensiunilor mai mari ale ecranului, se sugerează că panoul LCD ar putea să nu ofere aceeași calitate ca panoul OLED al modelului anterior. Cu toate acestea, această mutare ar putea fi o încercare de a menține costurile mai reduse și de a oferi o alternativă accesibilă pentru jucători.

Zvonurile privind Nintendo Switch 2 s-au intensificat în ultimele luni, iar un sondaj realizat de GDC a indicat că dezvoltatorii au început deja să lucreze la jocuri destinate acestei noi console. Se speculează că Persona 3 Reload și Metaphor: ReFantazio vor fi printre primele jocuri lansate pe Nintendo Switch 2.

Pe lângă ecranul mai mare, se așteaptă ca Nintendo Switch 2 să ofere suport pentru DLSS 3.5 și să fie lansat în două variante de preț: 399 USD și 449 USD.

Cu toate acestea, Nintendo nu a făcut încă un anunț oficial privind Nintendo Switch 2. Fanii și analiștii așteaptă cu nerăbdare un posibil anunț oficial care ar putea avea loc în a doua jumătate a acestui an, continuând tradiția anterioarelor lansări de console din partea Nintendo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *