Zvonuri

Nintendo Switch 2 ar putea fi lansat anul acesta cu procesor grafic Nvidia

Scurgerile anterioare au sugerat ferm că consola de nouă generație a Nintendo va fi lansată în a doua jumătate a anului 2024.

Zvonurile despre următoarea consolă Nintendo continuă să crească pe zi ce trece, cu scurgeri care indică o posibilă lansare în 2024. Un raport recent publicat de Reuters, bazat pe o sursă anonimă, confirmă această informație, adăugând că următoarea consolă Nintendo va avea un cip Nvidia personalizat. Această mutare ar contribui la o creștere semnificativă a pieței de cipuri personalizate de jocuri video.

În mod previzibil, succesorul Switch-ului este așteptat să aibă caracteristici tehnice îmbunătățite, inclusiv suport pentru DLSS și un ecran LCD de 8 inch. Există speculații că Nintendo ar putea anunța oficial consola în luna martie, cu o lansare ulterioară în a doua jumătate a anului.

În plus, rapoartele indică faptul că Nintendo Switch 2 va fi compatibil atât cu jocurile fizice, cât și cu cele digitale ale versiunii anterioare. De asemenea, se pare că dezvoltatorii vor putea face îmbunătățiri tehnice la titlurile existente pentru Switch.

Cu toate acestea, Nintendo nu a confirmat încă oficial aceste informații, așa că fanii trebuie să aștepte cu răbdare pentru mai multe detalii despre acest subiect palpitant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *