Zvonuri

Nintendo Switch 2 a fost amânat până în martie 2025, potrivit rapoartelor

Conform unor rapoarte recente, Nintendo Switch 2, sau cum va fi numită, nu va fi lansată înainte de martie 2025, cel puțin „cel mai devreme”. Acest lucru contrazice speculațiile anterioare care indicau o lansare în a doua jumătate a anului 2024.

Scurgerile recente sugerează că planurile inițiale ale Nintendo pentru lansarea consolei au fost amânate, iar acum se estimează că nu vom vedea succesorul lui Switch până la începutul anului fiscal 2025. Această întârziere ar putea fi menită să ofere Nintendo mai mult timp pentru a pregăti o gamă mai puternică de jocuri pentru lansarea consolei.

Deși specificațiile exacte ale motivelor întârzierii nu sunt clare, unii presupun că Nintendo dorește să se asigure că consola vine cu o selecție de titluri de lansare atractive și variate. Această întrebare ridică însă preocupări cu privire la ce jocuri vor fi disponibile pentru Nintendo Switch-ul actual în timpul așteptării.

În prezent, Nintendo are câteva titluri pregătite pentru lansare pe Switch în 2024, printre care Princess Peach: Showtime!, Luigi’s Mansion 2 HD și Paper Mario: The Thousand-Year Door. Cu toate acestea, este posibil ca Nintendo să fie nevoită să-și revizuiască strategia pentru a menține interesul și angajamentul jucătorilor până la lansarea Nintendo Switch 2.

Rapoartele anterioare sugerau că Nintendo ar putea anunța oficial succesorul lui Switch în luna martie, dar amânarea lansării consolei ar putea influența aceste planuri. Este important de urmărit cum va reacționa Nintendo în fața acestei întârzieri și cum va gestiona anticipările pentru noul său produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *