Știri

Nintendo nu va participa la Gamescom 2024, alimentând zvonurile despre Nintendo Switch 2

Nintendo a decis să nu participe la Gamescom 2024, anunțând absența lor de la unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume. Într-o declarație pentru Games Wirtschaft, un purtător de cuvânt al Nintendo of Europe a afirmat că, după o analiză atentă, compania a decis să nu participe la evenimentul din Köln în acest an.

Această absență a Nintendo de la Gamescom vine în contextul zvonurilor tot mai persistente despre lansarea unui Nintendo Switch 2 în T1 2025. Anul trecut, Nintendo a participat la Gamescom și au fost vehiculate zvonuri conform cărora au prezentat demonstrații tehnice pentru viitorul Nintendo Switch 2, inclusiv o versiune îmbunătățită a jocului The Legend of Zelda: Breath of the Wild care rulează în 4K/60 FPS.

Deși inițial s-a speculat că anunțul oficial al Nintendo Switch 2 va fi făcut în martie, se pare că dezvăluirea este amânată până în iunie. Există și informații potrivit cărora consola ar putea fi lansată în primul trimestru al anului 2025, eventual pentru a coincide cu lansarea jocului Pokemon Legends: ZA.

Cu toate acestea, absența Nintendo de la Gamescom 2024 sugerează că fanii probabil nu vor primi niciun anunț legat de Nintendo Switch 2 la acest eveniment. Cu toate acestea, jucătorii vor putea încerca jocurile pentru Nintendo Switch la alte evenimente din Germania, conform declarației Nintendo of Europe.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre lista expozanților și alte noutăți din lumea gamingului în următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *