Știri

Nintendo Direct: Partner Showcase a fost anunțat pentru 21 februarie

Nintendo a dezvăluit că va organiza primul Nintendo Direct: Partner Showcase al anului, programat pentru data de 21 februarie, la ora 6:00 PT. Acest eveniment va prezenta aproximativ 25 de minute de jocuri terțe pentru Nintendo Switch și va fi transmis în direct pe canalul YouTube al companiei.

Deși Nintendo nu a dezvăluit oficial lista jocurilor care vor fi prezentate sau participanții la eveniment, se așteaptă ca diverse edituri și dezvoltatori terți să-și prezinte titlurile lor pentru platforma Nintendo Switch. Este important de menționat că, deoarece acesta este un Partner Showcase, nu vor fi prezentate titluri first-party precum Princess Peach: Showtime!, Luigi’s Mansion 2 HD sau Paper Mario: The Thousand-Year Door.

Anunțul vine în urma zvonurilor recente care indicau că un Nintendo Direct ar avea loc în această săptămână. Deși inițial s-a speculat că evenimentul ar putea avea loc între 12 și 15 februarie, aceste zvonuri s-au dovedit a fi inexacte, iar Nintendo a confirmat acum data de 21 februarie pentru Nintendo Direct: Partner Showcase.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți și pentru a urmări evenimentul în direct, asigură-te că te afli pe canalul YouTube al Nintendo în ziua de 21 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *