Știri

Nintendo confirmă dezvăluirea lui Switch 2 până la 31 martie 2025

Nintendo a confirmat în sfârșit existența succesorului Nintendo Switch, care va fi dezvăluit în acest an fiscal, adică până la 31 martie 2025. Președintele Nintendo, Shuntaro Furukawa, a făcut această declarație mult așteptată, punând capăt speculațiilor și zvonurilor care au circulat de ani de zile.

Înainte de dezvăluirea oficială a noului Nintendo Switch, compania va găzdui un eveniment Nintendo Direct în luna iunie pentru a prezenta gama de software Switch pentru a doua jumătate a anului 2024. Cu toate acestea, Furukawa a clarificat că nu vor fi știri despre succesorul Switch-ului în cadrul acestei prezentări.

Zvonurile despre Nintendo Switch 2 sugerează că acesta va avea două SKU-uri: un model standard pentru 449 USD și o ediție complet digitală pentru 399 USD. Se pare că va accepta tehnologii avansate precum Ray Reconstruction și Nvidia DLSS 3.5, deși nu va fi la fel de complet echipat ca un PC, iar existența unor noi butoane Joy-Con este încă neclară. Se estimează că lansarea va avea loc în martie 2025, odată cu apariția jocului Pokemon Legends: ZA.

Printre titlurile așteptate pentru noua platformă se numără Hi-Fi Rush, Persona 6, Metaphor: ReFantazio, Persona 3 Reload, Far Cry 7 și multe altele. Fanii Nintendo sunt așteptați să rămână pe fază pentru mai multe detalii pe parcursul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *