Știri

Nintendo anunță un joc Switch cu zero fanfare

Nintendo a surprins comunitatea de jocuri video prin anunțul unui nou joc Switch, intitulat “Everybody 1-2 Switch”. Lansarea acestuia este programată pentru sfârșitul lunii iunie, la aproximativ un an de la raportul inițial despre existența sa. Cu toate acestea, vestea nu a fost primită cu entuziasm de către toți testerii de joc.

Everybody 1-2 Switch, o continuare a compilației de mini-jocuri pentru petreceri 1-2 Switch, va fi disponibil la prețul de 29,99 USD. Jocul a fost precomandat pe eShop, dar există încă puține informații disponibile despre conținutul și gameplay-ul acestuia. Lista eShop oferă puține detalii concrete, precum și lipsa imaginilor sau înregistrărilor video reale ale jocului.

Cu toate acestea, un raport original Fanbyte dezvăluie că Everybody 1-2 Switch a avut probleme în timpul testelor interne, fiind considerat dezamăgitor de către testerii de joc. Nintendo a ținut jocul sub protecție strictă până când a decis cum să procedeze. Cu lansarea sa iminentă, se pare că compania a ales să-l lanseze fără să facă o promovare mare și să vadă cum va fi primit de către public.

1-2 Switch original nu a avut un impact semnificativ în cultura jocurilor video, deși a introdus concepte interesante, cum ar fi “HD rumble”. A fost un titlu de lansare pentru Nintendo Switch în 2017, dar acum, cu mai multe opțiuni disponibile pentru jucători, succesul noii versiuni este incert.

Cu toate acestea, fanii Nintendo și posesorii de Switch sunt curioși să vadă cum se va desfășura acest joc și ce minijocuri neașteptate vor aduce. Everybody 1-2 Switch este programat să fie lansat la sfârșitul lunii iunie și rămâne de văzut dacă va reuși să impresioneze publicul sau va fi trecut cu vederea.