Știri

Nintendo anunță lansarea Paper Mario: The Thousand-Year Door pe Nintendo Switch pe 23 mai

În urma unui anunț recent al Nintendo pentru MAR10 Day 2024, se confirmă că capodopera GameCube din 2004, Paper Mario: The Thousand-Year Door, va fi lansată pe Nintendo Switch pe 23 mai.

Lansat inițial pentru Nintendo GameCube, The Thousand-Year Door este considerat unul dintre cele mai apreciate titluri din seria Paper Mario și a fost aclamat de critici. Jocul urmărește aventurile lui Mario în eforturile sale de a o salva pe Prințesa Peach după ce aceasta este răpită de misterioșii X-Nauts.

Estetica animată a jocului, similară hârtiei, și sistemul de luptă pe ture, care se concentrează pe apăsarea butonului de sincronizare a revenirii, continuă să fie caracteristici cheie ale seriei. De asemenea, jocul încurajează interacțiunea cu publicul și oferă recompense în funcție de performanța jucătorului.

Cu toate acestea, este important de menționat că Paper Mario: The Thousand-Year Door pare să ruleze la 30 de cadre pe secundă pe Nintendo Switch, în comparație cu 60 FPS din versiunea originală. Deși Nintendo nu a confirmat oficial acest lucru, detalii suplimentare sunt așteptate în următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *