Știri

Nintendo anunță Indie World Showcase

Nintendo a dezvăluit că va găzdui un nou Indie World Showcase pe 17 aprilie, la ora 7:00 PT. Evenimentul va oferi aproximativ 20 de minute de anunțuri și actualizări despre titlurile indie care urmează să sosească pe Nintendo Switch în 2024.

Chiar dacă se așteaptă să fie prezentate jocuri pentru anul următor și dincolo de acesta, mulți sunt curioși dacă vom primi informații noi despre Hollow Knight: Silksong de la Team Cherry. Anunțat în februarie 2019, acest titlu Metroidvania mult anticipat trebuia să fie lansat inițial până în iunie 2023, dar a fost amânat. Evaluările recente din întreaga lume, inclusiv cele de pe pagina Xbox Store, ar putea sugera o posibilă actualizare în cadrul evenimentului.

În săptămânile recente, Hollow Knight: Silksong a primit evaluări de la ESRB din America de Nord, GRAC din Coreea de Sud și Consiliul de clasificare australian, ceea ce indică de obicei o apropiată anunțare sau lansare. Cu toate acestea, fanii trebuie să rămână la curent pentru detalii sau să se pregătească pentru eventuale dezamăgiri atunci când Indie World Showcase va fi transmis mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *