Lansări

Nightingale este acum disponibil în acces anticipat, aducând o nouă experiență de supraviețuire în lumea fanteziei

După o serie de întârzieri, Nightingale, un titlu de supraviețuire în lumea fanteziei dezvoltat de Inflexion Games și condus de fostul manager general BioWare, Aaryn Flynn, a fost lansat în acces anticipat pe platformele Steam și Epic Games Store.

Jucătorii sunt invitați să exploreze tărâmurile Fae în căutarea orașului titular, Nightingale, într-o aventură plină de provocări și descoperiri. Cu toate elementele clasice ale unui joc de supraviețuire, cum ar fi mineritul, recoltarea resurselor și construirea, Nightingale adaugă o nuanță interesantă cu Realm Cards. Aceste cărți permit jucătorilor să influențeze elemente ale lumii lor, inclusiv biomele, condițiile și nivelul de provocare.

Versiunea cu acces anticipat oferă trei biome diferite și un sistem de progresie care acoperă întregul spectru al experienței de joc. De asemenea, există posibilitatea de a coopera cu până la șase jucători, iar cei care preferă să joace solo pot angaja parteneri AI pentru a-i ajuta în aventura lor.

Pentru următoarele nouă până la 12 luni, Nightingale va continua să primească conținut nou, inclusiv povești și biome-uri adiționale, menite să îmbogățească și să extindă experiența jucătorilor. Așadar, fanii sunt încurajați să rămână conectați pentru a fi la curent cu toate actualizările viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *