Știri

Nightdive Studios pare să tachineze un remaster al lui The Thing

Nightdive Studios stârnește curiozitatea fanilor retro gaming cu un posibil remaster al jocului The Thing. Recunoscuți pentru aducerea la viață a unor clasice precum Turok 3 și Star Wars: Dark Forces pe platformele moderne, Nightdive Studios par să aibă în vizor un alt titlu surpriză. De această dată, se pare că ar putea fi vorba de jocul video The Thing, lansat inițial pe PS2, Xbox și PC, și care nu a beneficiat de popularitatea meritată în acele vremuri.

Înaintea evenimentului IGN Live, care va avea loc în perioada 7-9 iunie, Nightdive Studios a postat pe contul oficial X o tăcere provocatoare, sugerând subtil o nouă dezvăluire. Mesajul a atras rapid atenția fanilor capodoperei horror din 1982 a lui John Carpenter, sugerând o posibilă remasterizare a jocului video The Thing, considerat o continuare a filmului.

Deși Nightdive Studios nu a confirmat încă oficial acest proiect, fanii sunt entuziasmați de perspectiva aducerii acestui titlu clasic pe consolele moderne. Nightdive Studios s-au remarcat prin eforturile lor de a conserva și actualiza jocuri retro trecute cu vederea, oferindu-le o nouă viață pe platformele contemporane. Acest posibil remaster al lui The Thing ar fi o altă adiție valoroasă în portofoliul lor, similar cu eforturile companiei Aspyr în acest domeniu.

Lansat în 2002, The Thing nu a avut o primire deosebit de strălucită, dar a fost apreciat pentru povestea sa care continua evenimentele filmului, oferind o interpretare a finalului ambiguu în care MacReady (Kurt Russell) și Childs (Keith David) rămân singurii supraviețuitori, fiecare suspectându-l pe celălalt că ar putea fi monstrul extraterestru. Jocul dezvoltat de Computer Artworks combina elemente de shooter la persoana a treia și horror de supraviețuire, aducând mecanici unice care valorificau premisa filmului.

Așteptăm cu nerăbdare un posibil anunț oficial în zilele următoare. Rămâneți pe fază pentru actualizări de la Nightdive Studios și să sperăm că nu ne joacă feste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *