Știri

New World: Aeternum a fost anunțat, lansarea pentru PC și console în octombrie

După o lansare de succes în 2021, MMORPG-ul New World de la Amazon Games a întâmpinat numeroase provocări. În cadrul evenimentului Summer Game Fest, Amazon Games a anunțat New World: Aeternum, o revizie semnificativă a jocului original. Această actualizare majoră va include tot conținutul din jocul de bază, expansiunea Rise of the Angry Earth și alte actualizări, aducând totodată o multitudine de conținut nou. New World: Aeternum va înlocui în întregime versiunea originală și va aduce jocul pentru prima dată pe console.

Printre noutățile aduse de New World: Aeternum se numără o arenă PvP la scară largă, un raid provocator pentru 10 jucători, încercări de final de joc solo, noi arhetipuri pentru personaje, un sistem de dialog reînnoit și noi mecanici de progresie. Aceste schimbări sunt menite să îmbunătățească semnificativ experiența de joc pentru toți jucătorii.

Christoph Hartmann, vicepreședintele Amazon Games, a declarat: „New World: Aeternum este punctul culminant al anilor de dezvoltare concentrată, combinată cu contribuția comunității dedicate de jucători care și-au croit deja o cale în New World original pe PC. Ascultarea feedback-ului jucătorilor este fundamentală pentru modul în care creăm jocuri și știm că New World: Aeternum își îndeplinește promisiunea unei experiențe proaspete și convingătoare, de care jucătorii se pot bucura împreună pe toate platformele.”

New World: Aeternum se va lansa pe PS5, Xbox Series X/S și PC pe 15 octombrie, marcând o nouă eră pentru acest titlu ambițios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *