Știri

Netflix dezvăluie 14 jocuri noi pentru această vară

Netflix își extinde oferta de divertisment prin introducerea a 14 jocuri noi în serviciul său de jocuri Netflix în această vară, oferind abonaților o varietate de genuri și experiențe. Printre titlurile incluse se numără jocuri populare precum Don’t Starve Together și noi adăugiri precum Tales of the Shire.

Cel mai bine cunoscut pentru serviciul său de streaming de filme și seriale, Netflix a lansat recent Netflix Games, permițând abonaților să joace o serie de jocuri video prin aplicația Netflix. Deși serviciul este încă în faza de „testare” și lansare în diferite țări, utilizatorii pot aștepta cu nerăbdare o serie de noi lansări interesante în această vară.

Netflix a lansat un trailer oficial care confirmă venirea a 14 jocuri noi în următoarele luni. Printre acestea se numără titluri cunoscute precum Don’t Starve Together, The Case of the Golden Idol și Rotwood, alături de câteva intrări noi în seria Netflix Stories, cu jocuri bazate pe seriale originale Netflix populare precum Selling Sunset, Emily in Paris și Perfect Match.

Lista Jocurilor Netflix Vara 2024:

Netflix Stories: Perfect Match (6 iunie)
The Case of the Golden Idol (11 iunie)
Hearts (18 iunie)
Cozy Grove: Camp Spirit (25 iunie)
Too Hot to Handle 3 (23 iulie)
The Dragon Prince: Xadia (30 iulie)
Arranger: A Role-Playing Adventure (vara 2024)
Don’t Starve Together (în curând)
Harmonium: The Musical (în curând)
Lab Rat (în curând)
Netflix Stories: Emily in Paris (în curând)
Netflix Stories: Selling Sunset (în curând)
Tales of the Shire (în curând)
Rotwood (în curând)

Aceste jocuri aduc o varietate de genuri, inclusiv simulatoare de întâlniri, mistere de tip point-and-click, acțiune-aventură, supraviețuire și jocuri de cărți. Titluri nelansate precum Tales of the Shire și Lab Rats sugerează că acestea ar putea fi disponibile pe Netflix Games simultan cu lansarea lor pe alte platforme.

Rămâne de văzut dacă Netflix Games va putea concura cu bibliotecile masive ale Xbox Game Pass sau popularitatea în creștere a PS Plus. Cu toate acestea, diversitatea și accesibilitatea oferite de Netflix Games ar putea atrage noi utilizatori și să beneficieze consumatorii pe termen lung. Posibilitatea de a juca o serie de jocuri distractive pe dispozitive mobile, fără a necesita hardware suplimentar, face jocurile mai accesibile și atractive pentru un public mai larg.

În ciuda scepticismului unora cu privire la valoarea serviciilor de abonament pentru jocuri, este promițător să vedem o putere de divertisment precum Netflix extinzându-se pentru a oferi noi oportunități fanilor de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *