Lansări

NetEase Games și Gameloft anunță lansarea beta pentru Order & Chaos: Guardians – un RPG epic în tărâmul Arkland

NetEase Games și Gameloft se unesc pentru a aduce jucătorilor o nouă aventură epică în lumea fantastică a lui Arkland, prin noul lor RPG bazat pe echipe – Order & Chaos: Guardians. Jucătorii vor putea explora tărâmul fermecat și vor dezvălui conspirații întunecate în timp ce formează grupuri de aventurieri puternici. O versiune beta exclusivă pentru dispozitive Android va începe pe 24 ianuarie 2024 în anumite regiuni, disponibilă doar prin Magazinul Google Play.

Seria Order & Chaos a început cu un impact semnificativ în 2011, atunci când Gameloft a lansat MMORPG-ul său de succes, Order & Chaos, pentru dispozitive mobile. Order & Chaos: Guardians continuă tradiția, aducând o experiență de joc captivantă și inovatoare pe platforma Android.

În noul joc, jucătorii vor putea forma grupuri de aventuri care includ personaje variate precum magi, rangeri, fiare magice și războinici puternici. Cu nouă rase emblematice și șase facțiuni din seria Order & Chaos, jucătorii pot recruta eroi din universul lor preferat și îi pot cultiva pentru a deveni luptători puternici.

Order & Chaos: Guardians aduce un amestec de explorare a temnițelor, bătălii epice cu șefi și confruntări cu alte echipe de jucători. Amplasarea strategică a formației de pornire a partidului este esențială, iar jucătorii trebuie să își coordoneze abilitățile eroilor pentru a obține victoria.

Jocul oferă un design artistic de înaltă calitate, modele de personaje frumoase, progres profund al personajului în stil MMO și animații de atac uimitoare. Aspectul social al jocului este evidențiat prin posibilitatea jucătorilor de a se alătura breslelor, interacționa cu colegii de breaslă și participa la bătălii GvG.

Order & Chaos: Guardians se lansează pe App Store și Google Play în 2024, iar versiunea beta pentru Android începe pe 24 ianuarie 2024. Jucătorii pot face preînregistrări pe site-ul oficial al jocului pentru a fi pregătiți pentru această călătorie epică în Arkland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *