Știri

NetEase anunță BulletFarm – noul studio AAA condus de veteranul Call of Duty David Vonderhaar

NetEase Games a dezvăluit un nou studio de dezvoltare a jocurilor triple A, numit BulletFarm, cu sediul în Los Angeles, California și condus de veteranul industriei, David Vonderhaar, cunoscut pentru contribuția sa la seria Call of Duty: Black Ops.

BulletFarm are ca scop crearea unui nou titlu la persoana întâi într-un univers original, cu accent pe cooperare. Jocul este dezvoltat pe platforma Unreal Engine 5 și promite o experiență captivantă și inovatoare. Având în vedere expertiza lui Vonderhaar în seria Black Ops, este posibil ca noul titlu să prezinte elemente similare cu cele ale modei Zombies din jocurile anterioare.

Directorul de creație al studioului, Chris Cowell, și echipa sa de talente din industrie lucrează la aducerea vieții acestui nou proiect, cu accent pe personaje bogate, mecanici precise și povestiri captivante.

David Vonderhaar a declarat: „Începerea acestui nou studio mi-a oferit șansa de a ieși din zona mea de confort și de a încerca să fac ceva complet nou și diferit. Aceasta este o abatere de la jocurile la care am lucrat, dar una care arată pasiunea mea pentru personaje bogate, mecanică precisă, povestiri mai intime și multă acțiune. NetEase ne-a oferit o structură de suport incredibilă pentru a explora aceste noi căi și a permite adevărata libertate de a începe să construim conceptul și ideile pentru jocul nostru.”

Simon Zhu, președintele pentru investiții și parteneriate globale la NetEase Games, a subliniat angajamentul companiei față de succesul proiectului BulletFarm, oferind studioului resursele și suportul necesare pentru a crea o experiență de gaming de top.

BulletFarm se alătură altor studiouri importante în colaborarea cu NetEase Games, printre care Nagoshi Studio, Anchor Point Studios și Worlds Untold. Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul oficial al BulletFarm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *