Știri

NEOWIZ lansează DLC-ul colaborativ “Lies of P cu Wo Long: Fallen Dynasty” pentru jocul Lies of P

NEOWIZ, dezvoltatorul și editorul global de jocuri, anunță disponibilitatea DLC-ului de colaborare pentru RPG-ul său de acțiune “Lies of P” și RPG-ul de acțiune “Wo Long: Fallen Dynasty” de la KOEI TECMO. DLC-ul este disponibil acum ca descărcare gratuită pentru jucătorii Lies of P pe PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC prin Steam și pe modele Mac cu Apple silicon prin Mac App Store.

Acest DLC aduce jucătorilor acces la arma “Azure Dragon Crescent Glaive” și la costumul “Armor of the Honorable” și “Bandana of the Honorable”, toate inspirate de universul “Wo Long: Fallen Dynasty”.

“Lies of P” este o reinterpretare a poveștii lui Pinocchio într-un RPG de acțiune plin de tensiune și personalizare a personajelor. Jocul are loc în orașul Krat, un loc cândva frumos care a devenit un coșmar în care marionetele înnebunesc și o ciumă se răspândește. Jucătorii preiau rolul unei marionete care se luptă pentru a-și găsi creatorul, într-o călătorie în care minciunile duc la dezvoltarea umanității personajului.

Pe de altă parte, “Wo Long: Fallen Dynasty”, dezvoltat de Team NINJA, este un joc de acțiune ce se desfășoară în cele Trei Regate, în care jucătorii se luptă împotriva războinicilor înfricoșători și a demonilor.

“Lies of P” a fost lansat global pe 19 septembrie 2023, iar DLC-ul este acum disponibil pentru a completa experiența jucătorilor. Fanii pot urmări jocul pe diverse platforme sociale și pot vizita site-ul oficial pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *