Lansări

NeoSprint aduce cursele retro pe un singur ecran

Atari și dezvoltatorul Headless Chicken Games au dezvăluit un nou joc de curse retro, NeoSprint, care readuce farmecul jocurilor clasice de curse arcade de la începutul anilor 1970. Așteptat să fie lansat pe PC și console în vara anului 2024, NeoSprint aduce în prim plan stilul unic și captivant al cursei pe un singur ecran. Iată ce aduce acest joc nostalgic:

Prezentare Retro: NeoSprint reamintește de vechile curse arcade din anii ’70, oferind o experiență autentică și captivantă pentru fanii jocurilor retro.

Caracteristici Moderne: Cu toate că se inspiră din trecut, NeoSprint integrează și caracteristici moderne de joc, precum grafică 3D modernă, mașini actualizabile și clasamente online.

Moduri de Joc Diverse: Jocul include un mod de multiplayer local pentru până la 8 jucători, precum și un mod de campanie captivant, în care veți concura în mai multe cupe de curse pe piste din ce în ce mai dificile.

Variație în Mașini: NeoSprint oferă 9 tipuri diferite de mașini, de la mașini musculare la mașini sport, fiecare având propriile caracteristici și evaluări pentru viteză, accelerație și manevrabilitate.

Disponibilitate Timpurie: Înainte de lansarea sa oficială pe PC și console, NeoSprint a fost disponibil ca titlu de acces timpuriu pe consola Atari VCS.

NeoSprint promite să fie o călătorie captivantă în lumea curselor arcade retro, oferind atât o nostalgie autentică, cât și bucuria jocului modern. Așteptați-vă la o varietate de piste, mașini și acțiune plină de adrenalină în această aventură retro în cursele de mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *