Știri

Neil Druckmann confirmă că The Last of Us: Part III este în lucru

Neil Druckmann, președintele Naughty Dog, a dezvăluit entuziast că “The Last of Us: Part III” este în prezent în dezvoltare. Acest anunț a fost făcut în cadrul evenimentului Grounded II: Making The Last of Us Part II, aducând o veste plină de emoție pentru fanii seriei.

Druckmann a mărturisit că, de-a lungul anilor, a căutat un concept care să rivalizeze cu intensitatea și impactul primelor două părți ale seriei. În cele din urmă, a găsit un concept care îi încântă și pe el și pe întreaga echipă de dezvoltare.

Lansat în 2020, The Last of Us Part II a stârnit reacții controversate datorită povestii sale complexe și abordării mature. Fanii seriei sunt acum cu sufletul la gură, așteptând să afle cum va evolua povestea într-o a treia parte și ce noi provocări vor întâmpina personajele precum Ellie, Joel și Abby.

Chiar dacă Druckmann nu a confirmat că dezvoltarea este într-un stadiu avansat, Naughty Dog pare să se concentreze intens asupra acestui proiect. Faptul că nu au fost anunțate alte proiecte sugerează că echipa este dedicată aducerii la viață a unui nou capitol din universul The Last of Us.

The Last of Us Part II a fost remarcabil pentru abordarea sa matură, complexitatea personajelor și povestea emoționantă. Partea a III-a promite să continue această tradiție, oferind fanilor noi provocări, drame și decizii dificile.

Neil Druckmann a sugerat că Part III ar putea să fie ultimul capitol al acestei povești, dar Naughty Dog se bucură de libertatea de a explora noi direcții creative. Anunțul vine la scurt timp după lansarea versiunii remasterizate a The Last of Us Part II, subliniind angajamentul continuu față de această franciză remarcabilă.

Vestea dezvoltării The Last of Us: Part III a stârnit bucurie și anticipație printre fanii seriei. Cu Naughty Dog la cârmă, se preconizează că această continuare va adăuga încă o pagină impresionantă în universul jocurilor video narrative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *