Lansări

Necrosmith 2 dezlănțuie hoarde de strigoi pe Steam

Necrosmith 2 a fost lansat oficial pe Steam, oferind jucătorilor o continuare independentă, mai mare și mai bună a popularului simulator de necromant. Cu doar 7,99 USD și o reducere de lansare de 15% până pe 9 aprilie, acum este momentul perfect pentru a vă aduna armata de strigoi și a dezlănțui haosul asupra ținuturilor!

Necrosmith 2 îmbină cu măiestrie elemente de strategie, mecanică de luptă automată, apărare în turn și gameplay roguelike, aducând o experiență captivantă și plină de acțiune. În acest joc, veți apăra Turnul Necromantului, adunând și asamblând părți ale corpului diferitelor creaturi fantastice pentru a lupta împotriva hoardelor de inamici. Explorați ținuturile și insulele generate procedural și descoperiți secretele meșteșugului antic al necromanților.

Necrosmith 2 aduce o serie de îmbunătățiri și adăugiri, inclusiv titani gigantici, noi insule de explorat, strigoi zburători și biomi noi de străbătut. Cu o lume generată procedural, fiecare experiență de joc este unică, iar jucătorii vor descoperi mereu ceva nou în călătoria lor ca necromanți pricepuți.

Înfruntați hoardele de inamici, manipulați cadavrele și dezlănțuiți vrăji devastatoare asupra adversarilor dvs. Folosiți abilitățile necromantice pentru a vă crea armata și pentru a face față provocărilor din ce în ce mai mari. Pregătiți-vă pentru a vă confrunta cu titani uriași, care vă pot distruge turnul, dar aveți și posibilitatea de a crea proprii titani și de a răspunde la atacurile lor.

Cu o reducere de lansare de 15%, acum este momentul ideal pentru a vă alătura legiunilor de strigoi în Necrosmith 2.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *