Știri

Necrosmith 2 anunță data lansării și va prezenta varianta demo la Steam Next Fest

Simulatorul popular de necromant, Necrosmith 2, pregătește revenirea sa triumfală, oferind jucătorilor o experiență îmbunătățită și mai captivantă. Alawar, dezvoltatorul jocului, invită entuziaștii necromanți să participe la Steam Next Fest, unde vor putea experimenta noul conținut și să se pregătească pentru lansarea oficială pe 27 martie 2024.

În calitate de necromant reanimat de vrăjitoria întunecată, jucătorii vor fi responsabili de protejarea vastelor ținuturi din Necrosmith 2, folosind creații înspăimântătoare și grotesc de amuzante. Demo-ul special creat pentru Steam Next Fest, desfășurat între 5 și 12 februarie, oferă o privire în universul jocului, pregătindu-i pe jucători pentru aventura completă care urmează.

Necrosmith 2 este un simulator de necromant și apărare a turnului în stil roguelike, care adaugă la rețeta deja apreciată a predecesorului său. Cu un turn Necromancer îmbunătățit, laboratoare pentru părți ale corpului, dispozitive tehnomagice și explorare mai profundă, jocul promite o experiență captivantă.

Printre caracteristicile cheie ale jocului se numără adunarea de strigoi din diferite părți ale corpului, creând combinații unice de abilități și atacuri. Turnul Necromancer poate fi îmbunătățit cu diverse suplimente și laboratoare, iar lumea generată procedural aduce o varietate de biomi și insule pentru explorare. Un element nou și provocator este introducerea Titanilor, monștri uriași care pot fi controlați și construiți pentru a te apăra împotriva lor.

Necrosmith 2 va fi lansat oficial pe Steam la data de 27 martie 2024, iar jucătorii pot să-și adauge jocul la lista de dorințe Steam pentru a fi la curent cu noutățile. Demo-ul disponibil în timpul Steam Next Fest oferă ocazia de a experimenta o parte din ceea ce jocul are de oferit înainte de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *