Lansări

Necromantic se lansează în acces anticipat pe 22 mai

Blinkmoon este încântată să anunțe că Necromantic va fi disponibil în Acces Anticipat pe PC prin Steam începând cu data de 22 mai 2024. Jucătorii vor începe ca tineri studenți la Academia Valorborn, luptându-se să devină eroi legendari sau să cadă repetat în fața hoardelor de monștri care îi așteaptă în Necromantic.

În calitate de studenți la Academia Valorborn, jucătorii vor trebui să își gestioneze aspirațiile academice pe timp de zi și să se confrunte cu hoardele de monștri pe timp de noapte. Cu o varietate de arme și abilități la dispoziție, ei vor trebui să-și croiască drumul prin valuri de inamici, să-și îmbunătățească abilitățile și să evite să devină hrana pentru creaturile malefice care bântuie noaptea.

Necromantic oferă o experiență bogată de fantezie întunecată, în care jucătorii pot explora un câmp de luptă Bullet Heaven, pot colabora cu alți jucători sau pot alege să se descurce singuri în această lume plină de pericole. Cu peste 40 de arme și abilități diferite, Necromantic promite să ofere o experiență de joc captivantă și plină de acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *