Știri

Naughty Dog confirmă dezvoltarea unui nou joc single-player, condus de Neil Druckmann

Naughty Dog a anunțat oficial că lucrează la un nou joc single-player, avându-l la cârmă pe Neil Druckmann. Acest proiect promite să redefinească experiența de joc, concentrându-se pe o poveste complet nouă sau poate o continuare a unui IP existent. Recent, lista de locuri de muncă de la Naughty Dog a dezvăluit schimbarea direcției studioului de la remake-uri și remasterizări la dezvoltarea unei noi experiențe de joc pentru fani.

Naughty Dog are o istorie lungă și de succes în lansarea de jocuri pentru consolele PlayStation, încă dinainte de achiziția sa de către Sony în 2001. De la titluri colorate precum Crash Bandicoot și seria Jak și Daxter, studioul a trecut la franciza Uncharted și, mai recent, la The Last of Us, un joc de acțiune și aventură plasat într-o lume post-apocaliptică. The Last of Us a fost recent adaptat într-un serial de televiziune live-action de succes.

Într-un interviu recent cu Sony, Neil Druckmann a discutat despre următorul mare proiect al studioului, menționând că acesta va avea ca scop să aducă inovații în domeniul jocurilor video și să reducă decalajul dintre jucătorii experimentați și publicul larg. Deși Druckmann nu a oferit detalii concrete despre acest nou proiect, el a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi începutul unei noi francize sau o adaptare a unui IP existent, descriind proiectul ca fiind unul dintre „proiectele sale de vis”.

Recent, Naughty Dog a publicat mai multe anunțuri de angajare, inclusiv pentru un artist de concept de mediu, ceea ce confirmă că studioul lucrează intens la un nou joc single-player. Aceste anunțuri sugerează că echipa este concentrată pe crearea de noi medii și elemente de recuzită pentru viitorul proiect. În trecut, anunțurile de angajare ale studioului menționau lucrul la porturile de PC ale The Last of Us, dar noile anunțuri indică un focus pe dezvoltarea unui joc complet nou.

Ultimul joc complet nou al studioului, The Last of Us Part 2, a fost lansat în 2020. De atunci, Naughty Dog a lansat mai multe remasterizări și porturi pentru PC ale jocurilor existente, cum ar fi Uncharted: Legacy of Thieves Collection și The Last of Us Part 1. Anunțul că Naughty Dog lucrează la un nou joc este o veste excelentă pentru fani, deși detaliile despre acest proiect rămân învăluite în mister.

În 2021, Neil Druckmann a exprimat dorința de a crea un joc Punisher sau Ghost Rider pentru Marvel, însă nu se știe dacă noul proiect al studioului va fi o adaptare a unui IP existent, o continuare a uneia dintre francizele sale populare sau ceva complet nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *