Zvonuri

Naughty Dog anunță lucrul la un nou IP

Colin Lorimer, ilustrator și artist de poveste la Naughty Dog, pare să fi dezvăluit pe pagina sa de LinkedIn că studio-ul lucrează la o nouă IP. În secțiunea „Despre”, Lorimer afirmă că „ajută în prezent la dezvoltarea celui mai recent IP al lui Naughty Dog”, menționând și un „proiect fără titlu” în secțiunea „Experiență”.

Colaborator la Naughty Dog din 2021, Lorimer a fost implicat și în proiectul acum anulat “The Last of Us Online”. Această dezvăluire vine după speculații și zvonuri despre o posibilă nouă IP în dezvoltare la Naughty Dog. În trecut, arta conceptuală găsită în The Last of Us Part 1 pentru PS5 a condus la speculații despre o lume de fantezie în lucru.

Cu toate acestea, există și informații contradictorii, deoarece leak-urile au indicat că The Last of Us Part 3 este în curs de dezvoltare la același studio. Naughty Dog a confirmat recent că lucrează la “mai mult de un joc ambițios, nou-nouț” pentru un singur jucător, deschizând calea pentru speculații cu privire la o posibilă coexistență a unei noi IP și a continuării The Last of Us.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *